Heb je zin om lekker creatief bezig te zijn met kralen, veters en linten? En wil je mooie sieraden maken die je daarna ook nog eens mee naar huis mag nemen? Dan is een sieradenfeestje een goed idee!

Tijdens het feestje maak je bijvoorbeeld armbanden, sleutelhangers, kettingen en oorbellen. Je bepaalt helemaal zelf wat je maakt en hoe je het maakt. Natuurlijk is er begeleiding aanwezig om jou en je vrienden te helpen bij het maken van de prachtigste sieraden!

PRAKTISCHE INFORMATIE

Een sieradenfeestje is geschikt voor kinderen van groep 3 t/m groep 8. Het minimum aantal kinderen is vier en het maximum aantal kinderen is tien. Een sieradenfeestje kan op donderdag, vrijdag of zaterdag plaatsvinden.

Tijdens het feestje krijgt iedereen wat te drinken en wat lekkers. Een sieradenfeestje duurt twee uur en binnen deze tijd mag een onbeperkt aantal sieraden worden gemaakt. Een sieradenfeestje kost 11,00 euro per kind (incl. alle gebruikte materialen).

In Amersfoort Vathorst is een geschikte ruimte voor het feestje. Maar het is ook mogelijk om het feestje bij jou thuis of op een andere locatie te vieren.

Voorbeelden

Voorbeeld1
Voorbeeld2
Voorbeeld3
Voorbeeld4
Voorbeeld5
Voorbeeld6
Voorbeeld7

Recensies

Het was een heel gezellig en relaxed sieradenfeestje, met heel veel verschillende kralen en andere materialen!

Olivia en Annemarie

Het was goed georganiseerd en supergezellig. Er waren echt heel erg veel kralen. Het was superleuk.

Elise

We vonden alles leuk!

Floortje en haar vriendinnen

Wat ik heel leuk vond is dat ik alles zelf mocht kiezen.

Tessa

Je mocht heel veel sieraden maken. En dat vond ik heel leuk.

Willemijn

Ik vond het maken van een sleutelhanger leuk.

Emie

CONTACT

e-mail emmaschipper@esbgoo.nl
tel. 06 498 195 62
KvK 32120155

Algemene voorwaarden